Post by candbettiroughtas on Feb 12, 2022 10:44:19 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
Ažuriranje. Dodan novi način rada. Također je igra sada super pohlepna. Stope pada za potrebne klase za dovršenje zadataka su niže. Povišene cijene na stavke zadataka u osnovi su udvostručile cijenu. Mjesečni bodovi za šahovsku propusnicu porasli su u osnovi prisiljavajući vas da koristite dragulje (novac) za završetak. Ne preuzimajte dok se ne popravi.
Ispostavilo se da je to VELIKO razočarenje. Demoni su jedini s kojima možete izaći prvi, a oni se NIKADA NE pojavljuju. Loš algoritam randomizacije
Jednostavno rečeno, to je odlična igra. Dovoljno jednostavno da ljudi u njega uđu, i dovoljno teško da ljudi ostanu. Međutim... moja glavna zamjerka je da novi način putovanja ima neuravnotežene šefove. Ovdje se čak i ne spominje ocjena "vrlo lako" ili "lako" koju su naveli kako bi se utvrdilo je li vrijedno vašeg vremena, što očito ne funkcionira. "Vrlo lake" utakmice za šefove obično mi oduzimaju previše pokušaja. Kada je rangirani način (vitez 4) lakši od vrlo laganog u putovanju, to je problem.
Auto Brawl Chess Strategia nxcl
Nisam potrošio ni novčića na igru. Već imam većinu legendarnih ratnika. Nedostatak je oko 14. runde igra počinje zaostajati i to uzrokuje da se moj telefon pregrije što uzrokuje pogoršanje zaostajanja, a zatim se u 18. rundi igra ruši i prisiljava me da izgubim. Povremeno će se srušiti u 14. rundi, ali obično se mogu vratiti i nastaviti, ali jednom mogu čuti pobjedničku glazbu i ona se srušila, a kad sam se vratio, natjeralo me da odustanem od poraza iako sam čuo glazbu pa sam pobijedio .
Sviđa mi se igra, ali rušenje je bol. Da možete popraviti rušenje, dao bih ovo na 5 zvjezdica! Podigao sam je za 1 zvjezdicu, ali još uvijek imam greške jednom u meču, ali još uvijek se možete vratiti u mečeve sve dok to nije bila posljednja borba!
Oličenje grinda. Igram već nekoliko tjedana i osjećam da je to sve što radim. Počinje se osjećati kao "koja je svrha?" Ja sam vitez 1. razine i ne mogu napredovati od tamo. Pokušavam danima. Čak sam izgubio taj čin i nekoliko puta se vratio u zalaganje. Igra mi se redovito zamrzava i ruši (zbog čega gubim mečeve što mi još više snižava rang) što postaje frustrirajuće. Osim tih stvari sviđa mi se. Dobivate puno dragulja i novčića sve dok pobjeđujete.
Volio bih ovu igru dati višu ocjenu jer je vrlo zabavna za igranje. Heroje je zabavno skupljati, a utakmice su ugodne, iako povremeno malo neuravnotežene jer neki ljudi samo imaju mnogo više razine jedinica i bolju opremu (ali ponekad sam i ta osoba ja u utakmicama). Nažalost, ne možete igrati sve toliko jer se ruši svaki drugi meč. Ne samo to, nego ste onda kažnjeni gubitkom ranga jer se srušio.
Ruši svaki put u nekom trenutku tijekom rangiranih utakmica. Ne postoji način rada za jednog igrača koji bi vam pomogao u izgradnji špila. Igra je super, zato dajem 2 zvjezdice. Stoga držim 2 zvjezdice jer se igra super zaglavi oko 10. runde, a zatim postaje vrlo nereagirajuća. Nema opcija optimizacije i igra troši bateriju. Popravi ovo i onda je igra dobra!
Uživao sam u igrici do zadnjeg ažuriranja. Konstantno zamrzavanje tijekom utakmica s puno izgubljenih prednosti. Nadam se da je ispravljeno, iako 2 ažuriranja to nisu učinila. Igra je ipak uglavnom zabavna.
Igrao sam nekoliko sati ovu igru i jako sam se zabavljao s njom. S obzirom na to, postoje neki problemi. Warlords vam daju bonus statistiku, a nove možete dobiti samo trošenjem stvarnog novca ili rangiranjem, ali kako zamišljate plaćanje će vam donijeti bolje statusne bonuse. Također se neke osobine jednostavno čine slomljenim dok su druge toliko slabe da se većina neće truditi da ih dobije. Čini iste jedinice u svakoj momčadi na svakoj utakmici. Manje plaće za osvajanje veće ravnoteže učinilo bi ovu igru sjajnom.
Prikazuje dodatke samo uz igru puzzle. To je igra za izgradnju i čekanje, a zatim možete rješavati zagonetke. Nakon što napravite nekoliko zagonetki, vraća se na dio izgradnje.
Last Fortress: Underground Strategi sen
To je zabavna igra i ugodno nema oglasa, osim za kupnje putem aplikacije. Dao bih ovoj igri pet zvjezdica, ali problem je što će se zamrznuti tijekom bitke, a smrzavanje se događa sve češće, što rezultira kažnjavanjem zbog napuštanja meča
Čitaju li programeri uistinu ove komentare i one na igricama na Facebooku? Igrače biste trebali shvatiti ozbiljno. Ja sam samo jedan od mnogih koji su potrošili puno pravog novca u igrici, pa očito uživajte u igri! Nedavne promjene nisu bile dobre. MOLIM VAS SLUŠAJTE SVOJE IGRAČE I UČINITE POTREBNE PROMJENE!! Dodajte cehove, popis prijatelja, pa čak i značajke chata... snizite/izbalansirajte cijene zadataka događaja... nema potrebe za kopiranjem i lijepljenjem odgovora ovdje, samo učinite ove stvari umjesto nas! Hvala vam
Mrzim činjenicu da ne mogu ukloniti heroje sa svog popisa, što više heroja imate, teže ih je nadograditi u bitci jer se ne pojavljuju tako često. To je zamka previše heroja. A slabijih se ne možete riješiti.
Prvo, slike koje se koriste za oglašavanje ove igre su lažne. Dosta s mamcem i prekidačem! Drugo, u ovoj igri nema ničeg 'šaha', osim što vi kao igrač morate razmišljati tri koraka unaprijed u pogledu odabira najboljih nasumično odabranih likova za borbu. Treće, i to možete provjeriti na njihovom Facebooku, napravili su višestruka ažuriranja gdje dobivate MANJE kada igrate. Što vas u konačnici tjera da platite više. Oprostite, ali ne dam ruskoj tvrtki 20 dolara mjesečno za to.
Ova igra bi bila 4 zvjezdice barem ako bi se ova igra prestala rušiti ili zaostajati svaki put kad igram rangiranu igru. Osim toga, igra je zabavna i nudi puno heroja za različite strategije. Sustav nagrađivanja je dobar. U ovom trenutku dok igram ne osjećam se kao da je ovo igra koja se plaća za pobjedu, ali trošenje nešto povećava vaše šanse za pobjedu. Veselim se maloj stabilizaciji ove igre zbog rušenja i mucanja tijekom igranja.
Auto Brawl Chess Стратегически jiie
Najnovije ažuriranje nije učinilo ništa! Igra se i dalje ruši. Na početnom zaslonu često su potrebna 2 klika da uđete u bilo koju trgovinu, heroje itd. Tijekom bitke, često kada odaberete svog heroja, stranica sa statistikom i gumb za prodaju se ne prikazuju. Morate odabrati drugog heroja i natrag. Nakon završetka runde, vaš avatar gubi vrijeme sa zvučnim ugrizom i gubite 3-4 sekunde prije nego što se pojavi ekran novog heroja. Kada pobijedite protivnika, ponekad mu bodovi ne padaju. Ponavlja iste protivnike. Otpad od $$$
Tipično. U redu je nekoliko sati, a onda ili počnete plaćati ili gubite. Ali ono zbog čega se apsolutno gadim ove igre, ono što me natjeralo da je izbrišem je to što su likovi koje dobijete nasumični. Uložiš sav ovaj trud, a možda i novac, da izgradiš ove tipove, a i dalje ćeš biti slomljen jer ih nikad ne možeš iskoristiti. Dao sam mu 2 zvjezdice samo za nekoliko rundi u kojima sam zapravo uživao. Što se dogodilo s igrama koje ste jednostavno mogli igrati?
TTF na mobitelu
U početku je bilo zabavno, ali primijetio sam da trebam uložiti novac u igru da dobijem bolje likove ili se mjesecima grizam i ne zabavljam se. Veliki sam obožavatelj tft-a i mislio sam da će ova igra biti slična, ali mehanika je prilično loša i nemoguće je da se ljudi koji se zadnje vrate vrate. Nadam se da ću vidjeti manje kozmetike i više popravaka, prozori nasumičnih dogovora nisu dovoljno zanimljivi da me nastave igrati. Igrajući ovo čini mi se da želim igrati tft što je malo poštenije od ove igre. /:
Igrao tjedan dana. Nakon ažuriranja i usred meča koji sam pobjeđivao, igra je rekla da postoji loša veza i isključila se na oko 8 sati. Kada mi je konačno dopustio da se prijavim, nakon završetka meča pokušao sam započeti drugi, ali igra je rekla da sam još uvijek u sredini prethodnog meča i da mi ne da da počnem drugi. Pokušat ću ponovo po treći put. Zatim deinstalirajte ako opet ne uspije.
Loš pokušaj zabavnog žanra. Brze utakmice su sjajna ideja. Otprilike tu zabava prestaje. U igri je vrlo malo dubine. Čini mi se da se cash shopu posvetilo više pažnje nego ostatku igre zajedno. Likovi imaju opremu i sami se mogu nadograditi. Možete pogoditi kamo će to ići. Nastavite s nadogradnjom. Nastavite trošiti. Tako napredujete, a zauzvrat dobivate više mečeva. Ovo se čini kao kostur igre, više se brinem za svoj džep nego za uživanje.
Dopustite mi da počnem s tim da mi se ova igra sviđa i počeo sam je igrati dosta davno, ali tada je slika primjera gdje je stvarna igra, kao i opis ne znam što se promijenilo s timom programera/marketinškog tima od tada do sada, ali više ne mogu podržavati igru koja se tako očito lažno reklamira... ps vaša stvarna igra izgleda bolje nego ove glupe reklamne fotografije koriste prave slike igre...
Ja zapravo trošim novac na ovu igru. Prilično je uznemirujuće kada potrošite novac na igru, a onda se igra ruši ili zamrzne usred bitke. Onda kada resetujete igru. Piše da ste otišli tijekom bitke i da ste izgubili svoje stvari. Trebam još jedno ažuriranje što prije ili će me odmah izgubiti interes.
Pao sam na svom prvom rangiranom meču. Čini se kao igra koju možete igrati bez trošenja novca, ali ćete patiti zbog dizajna igre kao plaće za pobjedu. Zbog toga je ukupna ravnoteža isključena, a minimalna kupnja je 4,99 što je čini skupom igrom zbog činjenice da morate ne samo nabaviti karte za lvl heroje već i opremu da ih također pojačate. Povrh svega, potrebno je ažuriranje balansa i jeftinije barem u igrama shop vrijednosti kako bi bilo bolje.
Iskreno, igra je jako zabavna čak i ako se drastično razlikuje od reklama. Ipak, igram ga tek nekoliko dana i već mogu reći da ću vjerojatno uskoro dostići plato. Dobro: Mehanika i likovi su zabavni i zanimljivi. Loše: Oprema je ograničena na razinu i razine se mogu povećati samo prikupljanjem karata za lika. Legendarna oprema zahtijeva 40 lvl. To su tisuće karata. Ružno: Ogromna graba novca i reklame za trošenje gotovine stalno vam se nabijaju u grlo.
Užasna plaća za igranje, puna prenapaljenih botova!! Oglasi koji pokušavaju dobiti novac nakon svakog klika na glavnom zaslonu. Kada prvi put igrate igra je jako zabavna. Kako napredujete, sasvim je očito da je jedini način da postanete bolji i napredujete u igri je da počnete plaćati da biste dobili bolje/više rangirane likove. Plaćanje za igranje igrica je apsolutno najgore i treba se tako tretirati. Učini bolje!
Ova igra je definitivno 5/5 zvjezdica. To je strategija - PVP - igra za više igrača. Ima preko 40 jedinstvenih likova s različitim klasama i sposobnostima. Ovu igru je vrlo lako preuzeti i igrati, čak i za nove igrače. Svaki tjedan postoje različiti događaji koji su zabavni za igranje. Nemam pojma zašto je ova igra odlučila promijeniti slike u trgovini aplikacija kako bi prikazala drugu igru. (To izgleda puno gore). Dok ova igra ne promijeni svoje slike natrag u NJIHOVU IGRU, održat ću svoju recenziju jednu zvjezdicu.(:
Ovo je zabavna f2p igra s jedinstvenom mehanikom i zanimljivom igrom. Međutim, smatram da se gotovo ne može igrati zbog kašnjenja. Čak i kada su sve moje druge aplikacije zatvorene, kao i očišćeni pozadinski zadaci, igra se usporava do puzanja kada imam šest ili više heroja na terenu, a često se ruši usred bitke, što me košta mečeva. Uživam u ovoj igri, ali osim ako se problemi s kašnjenjem ne riješe na način da je mogu igrati, vjerojatno je neću ponovno koristiti.
Igram u A10e. Radi sve dok ne pobijedite. Svaki rangirani meč će doslovno zatvoriti aplikaciju kada se nasumično nađem na prva 3 mjesta. Molimo popravite ovo. Drago mi je da mogu kliknuti na aplikaciju i ona se ponovno otvori u meču, a iako to radim brzo, meč je prilično gotov.
Lažno oglašavanje Edit: Lol, pažljivo? Vaša ikona, snimke zaslona, oglasi, pa čak i uvod u igru su laž. Svi znate što radite.
Lažno oglašavanje
Potpuno drugačija igra nego što kaže da je potpuna laž ako ste gledali reklamu i htjeli igrati tu igricu, to je drugačija, potpuno lažna reklama
Svaki njihov događaj je prijevara da vam uzmu novac. Više puta ćete prizivati samo ono što vam nije potrebno i ništa od onoga što vam je potrebno da dovršite događaj. Stalni iskačući prozori za prodaju stvari. Zabavno je, ali njihove cijene su nevjerojatno smiješne i definitivno prigušuju i podešavaju stvari tako da ne možete dovršiti stvari bez plaćanja velikih svota gotovine.